tjena kompisar :) kommit hem från sjukhuse...

tjena kompisar :) kommit hem från sjukhuset & dom hittade inget, tradet ! nu är jag på center syd med Niki & Johanna, efter de ska jag hem & packa för stucker till hällevik i morgon :) i kväll blir de nog mys pys med ida ! Puss


denna varma sommardag tillbringar jag på s...

denna varma sommardag tillbringar jag på sjukhuset & de suger.. tråkiigt ! hör av mig mer när jag kommer hem, ni får ha de bra tjiingeeliing :)


är med mina små gooodingar & dom tar just ...

img_4403 (MMS)

är med mina små gooodingar & dom tar just nu ett dopp i detta fina vädret :)


sjukt härlig låt


tack sophia

nu har min underbara lilla sophia hjälpt mig med att bildblogga från mobilen, lägga in video klipp från youtube & vanliga video klipp, gulligt. kan inget mer än att tacka dig min lilla vän :)
så nu kommer det komma upp mer inlägg från mobilen än från datan eftersom jag inte har någon data, men ni får helt enkelt stå ut mina sommar coolingar.
puuusss

Teeessstt ! Ska bara testa och se om detta...

Teeessstt ! Ska bara testa och se om detta funkar ;) För då kommer jag också mobilblogga wiihhoo ! :D


tjjjeena alla sommar coolingar

tjjjeena alla sommar coolingar :D
i dag va jag på stranden hela dagen sjukt härligt, men somnade i solen så brände mig lite.. och där jag har mina plåster efter oprationen är jag helt vit, snyggt !
nu sitter jag med mina små goooodingar hemma hos sophia & dom ska snart hoppa i poolen, 29 grader sjukt varmt. blir så lack över att jag inte får bada :(
nu ska vi ha en fortsatt trevlig sommar kväll, ni får ha de fint fint & leva livet :)

På väg till stranden

sitter i bilen på väg till stranden, med Becca & Fia. blir där nog resten av dagen, sen i kväll har jag inte bestämmt så mkt så vi får väl se vad som händer :) puss

england

sommarlovet har börjat lite jobbigt.. dagen efter skolavslutningen åkte jag till england & skulle vara där i 3 vekor men efter 1 vecka så började jag spy jätte mkt och fick åka in på sjukhuset, och då fick jag reda på att jag va tvungen att operera bort blindtarmen, så jag spenderade en vecka i england & en vecka på sjukhuset i england, tråkigt.. nu är jag i allafall hemma i sverige i gen & tar det lungt, har fortfarande jätte ont men det tillhör väl ?
nej nu ska jag göra annat, men vi hörs väl i kväll :)


börjar smått i gen

ska försöka börja blogga lite smått nu i sommar, blir förmodligen inte så mkt & inte mitt på dagen.
jag har ingen egen data heller för den tog skolan innan sommarlovet, så blir också lite inlägg när jag hittar en data.
vi får väl se hur det går :)


RSS 2.0